Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Facebook help Nummer

Hoe Facebook aanbevolen foto’s te bewerken?

Facebook is een populaire sociale netwerksite. Het is het gemeenschappelijke platform waarmee u verbinding kunt maken met uw dierbaren, familie, vrienden of zelfs vreemden. Het is een van de populaire media die ook de lieveling van grote marketing bedrijven is geworden. De belangrijkste reden hiervoor is het vermogen en de eenvoud om zowel mensen als grote ondernemingen aan te spreken. Het is uitgerust met enkele van de new-age-functies. Uitgelichte foto’s bovenaan de tijdlijn van FB zijn iets dat iets over u overbrengt. Je kunt er maximaal 5 foto’s aan toevoegen.

Soms heb je de behoefte om ze te bewerken. Aangezien Facebook als medium toegankelijk is vanaf meerdere apparaten en applicaties; er zijn verschillende manieren om hetzelfde te bewerken. Bijvoorbeeld Android, desktop, iPhone of iPad. Hier, met de technische expertise van Facebook helpdesk, zullen we een korte handleiding geven over het bewerken van de aanbevolen foto’s op de desktop.

Hoe Facebook aanbevolen foto’s te bewerken?

De stappen om door Facebook aanbevolen foto’s op het bureaublad te bewerken, kunnen als volgt worden geïdentificeerd:

  • Bezoek de officiële website van Facebook en voer het e-mailadres en wachtwoord in als u niet automatisch bent ingelogd.
  • Ga verder door op de gebruikersnaam rechts van het zoekveld te tikken.
  • Beweeg vervolgens, aan de linkerkant van het venster op de tijdlijn, uw cursor over het gedeelte met aanbevolen afbeeldingen.
  • Tik op het grijze potloodgebied van het gedeelte met aanbevolen afbeeldingen.
  • Ga verder door foto’s toe te voegen in een leeg vierkant.
  • Als u een foto vanaf de computer wilt toevoegen, tikt u op de optie voor het uploaden van afbeeldingen.
  • Om van die ene een gemarkeerde foto te maken, druk op je foto’s vanuit FB. De Facebook-afbeeldingen worden weergegeven onder de optie + foto’s uploaden onder het kopje “uw foto’s”.
  • Ga vooruit door afbeeldingen te verwijderen. Dit is mogelijk door op de Witte X rechtsboven op een foto te tikken om deze te verwijderen.
  • Klik ten slotte op Opslaan in de rechterbenedenhoek van het dialoogvenster. De aanbevolen afbeeldingen verschijnen in het introgedeelte van uw FB-tijdlijn.

Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met Herstellen Facebook Account. De technici streven ernaar om u binnen de kortst mogelijke tijd bevredigende oplossingen te bieden. U kunt contact met hen opnemen via livechat of e-mailondersteuning. De bekwame technici hebben jarenlange ervaring met het omgaan met Facebook-problemen die in zowel technische als niet-technische categorieën vallen.

-------------------------------

Originele bron

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post