Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Facebook help Nummer

Een overzicht van hoe u uw gehackte Facebook-account kunt herstellen

De enige definitie die in je opkomt als het overeenkomt met contact maken met je familie, vrienden en zelfs vreemden. Het is ongetwijfeld facebook. Hoe vaak bent u geconfronteerd met de situatie waarin u problemen ondervindt bij het inloggen of uw inloggegevens vergeet? Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. De meest prominente reden is wanneer het profiel wordt gehackt of gehackt. In dergelijke gevallen is het vinden van de meest nauwkeurige oplossingen de grootste uitdaging.

Een overzicht van hoe u uw gehackte Facebook-account kunt herstellen

Hier zullen we met behulp van het Facebook nummer een kort inzicht geven in hoe u een gehackt Facebook-profiel kunt herstellen door het verloren wachtwoord op de mobiel opnieuw in te stellen. Omdat het een medium is dat toegankelijk is op zowel de desktopversie als mobiele apparaten. De stappen om hetzelfde te herstellen kunnen als volgt worden geïdentificeerd:

  • Als u eenmaal op de Facebook-app tikt, gaat u naar de inlogpagina ervan. Als u bent uitgelogd van uw account.
  • Nadat u op de link Wachtwoord vergeten heeft geklikt onder de e-mail- en wachtwoord velden, wordt u doorgestuurd naar de wachtwoord herstel pagina.
  • Typ in het tekstvak Zoeken naar uzelf het e-mailadres of het mobiele nummer dat u gebruikt om u aan te melden bij uw betreffende profiel. Als u ook nooit een telefoonnummer heeft toegevoegd, moet u doorgaan met uw e-mailadres.
  • Ga verder door op zoeken te drukken; dit zal je Facebook-account openen. U moet een methode voor het herstellen van een account herstel selecteren via e-mail of sms.
  • Om de beveiligings code te laten bezorgen bij uw e-mail of telefoon, gaat u verder door op de knop Doorgaan te klikken.
  • Afhankelijk van het geselecteerde medium kunt u de code van uw account ophalen. Ga voor e-mail naar de inbox en klik op de link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord. Controleer voor sms je sms-berichten.
  • Voer de zescijferige code uit de e-mail of sms in. Zorg ervoor dat er niet meer dan een paar minuten tussen het ontvangen en invoeren van de betreffende code zit, anders wordt deze ongeldig.
  • Als u zich wilt afmelden bij alle meerdere apparaten, gaat u verder door op de optie Afmelden bij alle apparaten te tikken. Dit logt ook tegelijkertijd de hacker uit.
  • Voer het nieuwe wachtwoord in het betreffende tekstveld bovenaan de pagina in. Hierdoor wordt het oude wachtwoord vervangen door een nieuw wachtwoord en kunt u inloggen met een nieuw cijfer. En de hacker had geen toegang meer tot uw account.

Daarom, in combinatie met het professionele inzicht van Facebook Klantenservice, kunt u het gehackte profiel herstellen met behulp van de bovengenoemde stappen voor problem oplossing. Voor verdere assistentie helpen de experts u op alle mogelijke manieren die zeer transparant en effectief zijn om tot passende oplossingen te komen.
---------------------------

Originele bron

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post